Провежда се акция в имоти на Васил Божков, съобщи БНТ. Разследващите

...
Провежда се акция в имоти на Васил Божков, съобщи БНТ. Разследващите
Коментари Харесай

Полиция влезе в имоти на Васил Божков, търси доказателства, свързани с убийството на Алексей Петров. Според Божков това е политическа репресия

Провежда се акция в парцели на Васил Божков, заяви Българска национална телевизия. Разследващите търсят доказателства, свързани с убийството на Алексей Петров, в парцелите на Божков. Пред офиса му на ул. " Московска " има доста полиция. Това е адресът, на който хазартният необут е подложен под домакински арест от края на август. Действията на проверяващите са по необходимост.

Снимка: Българска национална телевизия

Васил Божков дефинира като политическа принуда акцията в парцелите му и съобщи, че няма нищо общо с Алексей Петров.  " Нямам взаимоотношения с Алексей Петров, казвал съм го на три конференции. Нито сме имали общ бизнес, нито сме имали нещо " за " или нещо " срещу ". Напълно безсмислена акция. Казаха ми, че вършат акция в разнообразни компании, единствено една беше обвързвана с мен. Не си припомням коя е, стотици компании са минали през мен. На ул. " Дунав " не знам какво вършат, не знам какво вършат и по другите офиси, само че това е тъкмо като 2020-та година. Нямам офиси на никое място към този момент, всичко унищожиха. Аз се занимавам с политика, това е политическа принуда. Нищо общо нямам с Алексей Петров и в никакъв случай не съм имал ", сподели той.

Васил Божков посочи, че при акцията не е конфискувано нищо. Няма арестувани, нито изведени като очевидци. " Нищо не конфискувано, те още 2020-а иззеха всичко. Тук е празно - с игла да минеш, няма какво да закачиш. Казаха, че търсят документи за компании, с които нямам нищо общо. Забравих имената им, в случай че държите - ще ги потърся. Ако мислите, че имената на тези компании ви приказват нещо, на мен нищо не ми приказват ", добави той. 

Васил Божков сподели още, че готви нов политически план " Всички против хунтата ". " В България има хунта от двама души към този момент - Пеевски и Борисов и прилепени към тях прилепалки като " Продължаваме промяната " и други сходни, и основана изкуствена съпротива от " Възраждане ", които са техен аватар и ги държи все едно са съпротива ", сподели още той.

 

Инфо: Българска национална телевизия

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР